Rainland Resort Athirappilly

Hoe Letrozol op de juiste manier in te nemen: een handleiding

Letrozol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde vormen van borstkanker bij vrouwen na de menopauze. Het behoort tot een klasse van medicijnen die bekend staat als aromataseremmers.

Hoe Letrozol op de juiste manier in te nemen: een handleiding

Aromataseremmers werken door de omzetting van testosteron in oestrogeen te remmen, waardoor de groei van hormoonafhankelijke tumoren wordt afgeremd. Letrozol is specifiek ontworpen om het enzym aromatase te blokkeren, wat resulteert in een verlaging van de oestrogeenspiegels in het lichaam.

Letrozol wordt meestal voorgeschreven aan vrouwen met hormoongevoelige borstkanker die al eerder behandeld zijn met andere medicijnen zoals tamoxifen. Het kan ook worden gebruikt als adjuvante therapie na chirurgie of bestraling om het risico op terugkeer van de kanker te verkleinen.

Het is belangrijk om Letrozol precies zoals voorgeschreven door uw arts in te nemen en eventuele bijwerkingen te bespreken. Sommige veelvoorkomende bijwerkingen van Letrozol zijn opvliegers, vermoeidheid, gewrichtspijn en stemmingswisselingen.

Letrozole online – Koop Letrozole online via onze winkel.

Conclusie over het nemen van Letrozol

Het is belangrijk om Letrozol precies zoals voorgeschreven door uw arts in te nemen. Volg de instructies op de verpakking en raadpleeg bij twijfel altijd uw zorgverlener.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top